Over mij

Als jong meisje stond ik op de familie verjaardagen met een speelgoed microfoontje heel hard te zingen. Natuurlijk met rode wangen en vol enthousiasme. Later, rond mijn 12de, kocht in een akoestische gitaar en ging ik gitaarlessen volgen. Noten leren was het niet voor mij. Ik wilde gewoon wat kunnen pingelen om mee te zingen met de gitaar. Al snel in de loop van de jaren kocht ik er gitaren bij en genoot ik ervan  dat ik cover nummers kon spelen bij een kampvuur.

 

Het Popkoor Pokomotions bracht hele gave kansen met zich mee. Ik mocht als soliste een aantal nummers zingen bij optredens. Eén van de optredens was in de Goudse Schouwburg. Dit optreden met een live band, het grote koor en de ambiance vanuit het publiek was een ervaring om nooit te vergeten. Hier mocht ik het nummer Halleluja en Bohemian Rhapsody zingen.

 

 

Via de contacten van de dirigent kwamen er meer gave dingen op mijn pad. Zo mocht is als backing vocal meezingen bij een Benefiet concert. Bastiaan Ragas was hier de Lead.

 

Ook werd er een optreden georganiseerd met Sieb van der Ploeg waar ik de backing vocals voor mocht zingen.

 

 

Van drumstel tot zangmonitor in huis werden er verschillende bandjes gestart en weer opgeheven. Elke periode met nieuwe ervaringen. Ook was het jammen in huis een dagelijkse bezigheid. Later kreeg ik een uitnodiging van een producer om een eigen geschreven nummer op te nemen. Dit was waanzinnig. Van gitaar, zang, piano tot drum zelf inspelen.

 

Het moederschap heeft dit bevorderd.

Nu heerlijk thuis met nieuwe inspiratie nummers schrijven op mijn gitaar. Deze site is voor mij een heerlijke plek om mijn gevoel, inspiratie en verhaal kwijt te kunnen en vast te leggen.

 

Veel plezier op de site!

Groetjes, Stefanie